/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen-Vest

Adresse: Riplegården 30
Prisantydning: 2.100.000,-
Primærrom: 77 m²
Bruksareal: 77 m²
Tomt: 1210 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1957
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.100.000,-
Fellesutgifter: 4.582,-
Fellesgjeld: 180.943,-
Samlet pris: 2.280.943,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Laksevåg - Pen og innholdsrik rekkehusleilighet over 2 plan med solrik altan - Nydelig utsikt og flotte turområder - Barnevennlig

Standard

1. ETASJE - P-rom 38 kvm
Entré:
Inn i boligen kommer man til en gang med integrert skyvedørsgarderobe med speildører. Det vil også være plass til kommode- eller hylleløsninger om ønskelig.

Stue:
Lys og romslig stue med plass for å innrede med både salongmøbler og spisebord. I ene hjørnet er det plassert en vedovn som både bidrar til å gi en lun varme på kalde vinterkvelder såvel som å være et pent innslag i rommet.

Fra stuen er det utgang til solrik altan på ca. 11 kvm. Herfra har man flott utsikt over nærområdet og mot sjøen.

Kjøkken:
Kjøkkenet er utstyrt med skap- og benkeplass over to vegger og vil romme en hyggelig spiseplass. Av innredning er det valgt hvite, profilerte fronter med laminat benkeplate. Hvitevarer som inkluderer komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap kan medfølge handelen etter avtale.U. ETASJE - P-rom 39 kvm
Fra hovedetasjen er det trapp ned fra stuen til underetasjens gang som gir videre tilkomst til bad, vaskerom, 2 soverom og disponibelt rom.

Bad/wc:
Badet ble totalrenovert i 2010 og er helfliset med varmekabler i gulv. Her er det utstyrt med servantmøbel, overskap med speil, høyskap, toalett og dusj med rette, innfellbare dører.

Vaskerom:
I denne etasjen finner man også et vaskerom - et rom man ikke var klar over at man trengte, men som man ikke kan leve uten når man er vant til det. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

2 soverom og disponibelt rom:
Boligen har to lyse og svale soverom. Hovedsoverommet er vil romme dobbeltseng. Det andre soverommet vil romme enkeltseng og medfølgende garderobeskap.
Leilighetens innvendige bod er innredet til disponibelt rom og benyttes i dag som soverom og kontor.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med bla. varmekabler på bad. Boligen har også vedovn i stue

Parkering

Parkering i gate etter områdets gjeldende regler.

Adkomst

Fra sentrum følger man over Puddefjordsbroen i retning Laksevåg. I lyskrysset like før Esso ved Damsgård, tar man til venstre. Følg Fyllingsveien oppover til Melkeplassen og ta inn til venstre ved Coop Prix. Følg bakken oppover Monrad Mjeldes vei og ta til venstre inn i Riplegården. Nr. 30 ligger et lite stykke til oppover på venstre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

OBOS Skadeforsikring AS
Polisenummer: 13454

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.