/
Tilbake

Fakta om boligen

Bergen-Vest

Adresse: Bakken 3
Prisantydning: 2.090.000,-
Primærrom: 55 m²
Bruksareal: 55 m²
Tomt: 339 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1948
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.090.000,-
Fellesutgifter: 3.479,-
Fellesgjeld: 46.741,-
Samlet pris: 2.136.741,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Laksevåg - Lys 3-roms topp- og hjørneleilighet med panoramautsikt mot byfjellene og byfjorden - Vestvendt balkong - Meget sentral beliggenhet

Standard

Bakken 3 har en fin beliggenhet med fritt utsyn mot byfjellene, byfjorden og Askøy. Eier har nylig malt alle overflater foruten ett soverom.

Entré:
Inn i leiligheten kommer man til en lys entré med fliser på gulv og god garderobeplass. Dørtelefon slipper enkelt venner og kjente inn.

Stue:
Videre inn kommer man til stuen som er lysmalt med parkett på gulv. Her kan man enkelt innrede med salongmøbler og spisestuebord. Noe av det første man legger merke til er likevel den flott utsikten over Byfjorden og sentrum og videre mot Fløien og Ulriken. I stuen er det mulighet for å montere vedovn dersom det skulle være ønskelig.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger på linje med stue og har den samme fine utsikten. Her er det valgt en kirsebærinnredning, sort benkeplate og fliser over disk. Kjøkkenet er eller utstyrt med komfyr og kjøleskap som kan medfølge etter avtale.

Bad/wc:
Badet har fliser på gulv med varmekabler og lysmalte plater på vegger. Her er det ellers utstyrt med vegghengt toalett fra 2012 samt baderomsmøbel med nedfelt servant, overskap og dusjkabinett som alle ble skiftet i 2017.

To soverom:
Hovedsoverommet er utstyrt med ett frittstående garderobeskap og ett plassbygd skap. Fra det andre soverommet er det utgang til en hyggelig altan. Altanen er vestvendt og midtsommers kan man nyte ettermiddags- og kveldssolen her.

Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør. Stoppekran og fordelingsskap er plassert på bad. Leiligheten har mekanisk ventilasjon, med avtrekk på bad og kjøkken, samt diverse ventiler. I felles kjeller er det montert et nyere ventilasjonsanlegg. Sikringsskap er lokalisert i felles gang og inneholder automatsikringer. Varmtvannstank for leiligheten er plassert på loft.

Utover dette har andelseier god lagringsplass i to boder i kjeller samt en bod på loft. Man har forøvrig muligheten til å benytte seg av felles bod og vaskeri i kjeller.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Forøvrig parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man over Puddefjordsbroen og følger til høyre mot Laksevåg. I lyskrysset kjører man til venstre og inn i Carl Conows gate som følger videre inn i Kringsjåveien. Eiendommen ligger på venstre side like ved busstopp.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 3571355

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.