/
Tilbake

Fakta om boligen

Fana

Adresse: Apeltunhaugene 129
Prisantydning: 1.500.000,-
Primærrom: 80 m²
Bruksareal: 80 m²
Tomt: 7865 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: E
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2006
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.500.000,-
Fellesutgifter: 10.032,-
Fellesgjeld: 1.146.237,-
Samlet pris: 2.646.237,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Apeltun - Lys, lekker og stor 3-roms hjørneleilighet med solrik terrasse og nydelig utsikt - Heis og garasje - Stille og rolig beliggenhet

Standard

Pen hjørneleilighet fra 2006 med moderne og tidsriktige overflater. Fra garasjen går man tørrskodd inn i leiligheten og man kan her glede seg over gode tekniske løsninger som balansert ventilasjon med varmegjenvinning samt kvaliteter som 1-stavs ask parkett, utstrakt bruk av spotter, integrerte hvitevarer, badekar, eget vaskerom og solrik terrasse! Leiligheten har vært godt og jevnlig vedlikehold siden den var ny i 2006. Tidligere eier satt blant annet inn nytt kjøkken og nye baderomsmøbler i 2013. Nåværende eiere har nylig malt flere overflater.

Entré/gang:
Inn i leiligheten er det første som møter deg en meget romslig entré med god plass til sko og yttertøy i medfølgende skyvedørsgarderobe. Entréen gir også rom for å sette inn ulike løsninger for hyller, kommode eller skoskap om ønskelig. Ved døren er det montert dørtelefon som enkelt slipper venner og kjente inn.

Stue:
Videre inn kommer man til en lys og hyggelig stue med åpen kjøkkenløsning. Leilighetens hjørneplassering gir vinduer over to vegger som bidrar til å gi rikelig med lysinnslipp og sikrer fin utsikt mot Øvre Kronåsen, Nordås og videre mot Bønes. Stuens utforming gjør den enkel å innrede med både salongmøbler og spisestuebord. Fra spisestuedelen er det det utgang til en koselig, vestvendt terrasse med overbygg på ca. 12 kvm. Her kan solen nytes på ettermiddag og kveld.

Kjøkken:
Kjøkkensonen er innredet med hvite fronter i høyglans. Her er det praktisk utstyrt med integrerte hvitevarer som inkluderer ovn, induksjonsplatetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap med is- og vanndispenser. Mellom benkeplate og overskap er det satt inn lys og en sort glassplate som gjør det enkelt å holde rent.

To soverom:
Leiligheten har to lyse og svale soverom. Hovedsoverommet er av meget god størrelse og kan enkelt innredes med både dobbeltseng og medfølgende garderobeskap. Det andre soverommet er i dag benyttet som barnerom, men vil også romme en dobbeltseng og skap eller kommode.

Bad/wc:
God størrelse er det også på badet, som har en delikat og moderne utførelse med en blanding av hvite og mørke fliser samt baderomsplater. I gulvet er det selvsagt varmekabler og i taket er det spotter. Av innredning er det valgt hvitt baderomsmøblement med nedfelt servant og skuffeløsning, vegghengt toalett med skjult sisterne og badekar med dusjgarnityr og glassvegg. Ved vasken er det også montert et høyskap som bidrar til rikelig med oppbevaringsplass.

Vaskerom:
Like ved badet ligger vaskerommet - et rom man ikke er klar over at man trenger, men ikke kan leve uten når man er vant til det! Her er det opplegg for vaskemaskin og rom for tørketrommel samt hylleplass. Flere av leilighetens tekniske installasjoner er også plassert her som fordelerskap for rør-i-rør, motor for balansert ventilasjon, sikringsskap og varmtvannstank.

Forøvrig er det god lagringsplass i utvendig bod, like utenfor inngangsdøren.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med panelovn i stue og gang, samt varmekabler i gulv på bad og i stue/kjøkken.

Varmekabler på det minste soverommet og stue/kjøkken har redusert effekt grunnet nytt gulv som er lagt oppå det opprinnelige gulvet.

Parkering

Leiligheten disponerer en fast biloppstillingsplass i felles garasje. I tillegg er det gjesteparkering på tomten.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man forbi Danmarksplass og følger Fjøsangerveien rett frem over i Fritz C. Riebers veg. Ved hop tar man av til høyre ved skilting til Nesttun. I rundkjøringen tar man første avkjørsel og følger mot Nesttun. I de tre neste rundkjøringene tar man henholdsvis første, andre og andre avkjørsel og kommer inn på Apeltunvegen. Følg veien oppover og ta av til venstre inn på Smøråsvegen og videre oppover til Apeltunhaugene.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning. Det er flere gjesteparkeringsplasser like utenfor bygget.

Forsikring

If Skadeforsikring
Polisenummer: SP0000662175

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.