/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Marcus Thranes vei 2
Prisantydning: 5.500.000,-
Primærrom: 119 m²
Bruksareal: 176 m²
Tomt: 392 m²
Eieform: Selveier
Energimerking: G
Boligtype: Rekkehus
Byggeår: 1923
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 5.500.000,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Ved Brann Stadion - Attraktivt enderekkehus med flott opparbeidet tomt - Biloppstillingsplasser - Bruksareal på 176 kvm - Fin beliggenhet i stille gate - Oppussing må påregnes.

Standard

Marcus Thranes vei 2 er en romslig og innholdsrik bolig med mange gode kvaliteter. Her kan man glede seg over stue med vedovn, romslig kjøkken, to bad/wc og separat toalett, to soverom (kan enkelt gjøres om til tre), kjeller med mange muligheter samt hage. For å imøtekomme dagens krav til standard, vil det være behov for oppgradering. Dette knytter seg i all hovedsak til overflater som gulv og vegger, men her får man et godt utgangspunkt hvor man kan flytte inn og pusse opp underveis.

Arealet i boligen er fordelt over tre plan samt uinnredet loft med adkomst via luke. Hovedetasjen består av fellesrom som kjøkken, stue og entré og toalett. I andre etasje finner man to soverom og bad. Kjelleren består av rikelig med innredet kjellerrom, lagringsplass, bad/wc og vaskerom.

1. etasje:
Entré/gang:
Inn i boligen kommer man til en romslig entré utstyrt med garderobeskap og rom for å sette inn andre oppbevaringsmuligheter som kommode eller skoskap. Videre inn kommer man til gangen som leder videre opp i andre etasje og ned i kjeller samt kjøkken og stue.

Stue:
Stuen er av meget god størrelse og kan enkelt innredes med salongmøbler og spisestuebord. På kveldstid kan man glede seg over vedovnen som både bidrar til å gjøre det koselig såvel som at den er en effektiv varmekilde. Forøvrig er det montert varmepumpe i stue. Stuen er sør-vestvendt med utsikt over hagen.

Kjøkken:
Inn til kjøkkenet kommer man gjennom en stor døråpning med en foldedør. Velger man å ha denne åpen gir det en romslig følelse. Dersom man ønsker et større areal vil det også være muligheter for å rive veggen og lage en åpen kjøkkenløsning. Kjøkkenet har en trefarget innredning fra Norema med laminert benkeplate og fliser over disk. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og kjøleskap som medfølger handelen. Ved vinduet er det plass for å innrede med spisebord.

Wc:
Hovedetasjen rommer også et wc-rom med veggmontert toalett og søyleservant.

2.Etasje:
Gang:
Opp i boligens andre etasje kommer man til en gang med plassbygd garderobeskap, perfekt for oppbevaring av sengetøy og lignende.

Bad/wc:
Badet er helfliset i en hvit utførelse med varmekabler i gulv. Her er det satt inn et ekstra bredt baderomsmøbel med overskap og høyskap samt dobbeltvask. Badet er videre utstyrt med toalett og dusjhjørne med dusjvegger.

To soverom:
Hovedsoverommet er meget romslig og kan enkelt omgjøres to soverom. I dag er rommet innredet med dobbeltseng, skrivebord og medfølgende skyvedørsgarderobe. Her er det parkett på gulv og hvite slette vegger. Soverom nr. 2 vil også romme dobbeltseng og garderobeskap og er innredet med tapet og teppegulv.

Kjeller:
2 kjellerrom:
Ned i kjelleren kommer man til to kjellerrom. Ett av rommene har dagens eier har valgt å innrede som en kjellerstue. Dette er rom med mange muligheter enten man har behov for en stue, et kontor, hobbyrom eller kanskje et treningsrom?

Bad/wc:
I kjelleren finner man også et enkelt bad med betonggulv og våtromstapet på vegger som inneholder veggmontert toalett, servant og badekar (ikke montert).

Vaskekjeller:
Vegg i vegg med badet ligger vaskekjelleren med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Fra baksiden av huset er det en egen inngang til trapperom til kjeller.

Generelt:
Sikringsskap er plassert i trappegang til kjeller. Hovedsikringer med skrusikringer. CTC 115 liters vv-bereder, plassert i vaskekjeller.

Oppvarming

Boligen varmes opp av varmepumpe av typen Panasonic luft-til-luft varmepumpe samt vedovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad i 2. etasje.

Parkering

Parkering i asfaltert innkjørsel på egen tomt med rom for 2-3 biler. Forøvrig parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Med bybanen: Gå av på stoppet "Brann Stadion". Gå i retning sentrum og ta veien ned trappene på høyre side til Marcus Thranes vei.

Med bil: Fra Danmarksplass følger man Fjøsangerveien. Ta til venstre i rundkjøringen ved Dominos og følg Minde Allè til Wergeland. Kjør videre ned mot Inndalsveien i rundkjøringen. Ved Bunnpris tar man inn til høyre og deretter første til høyre igjen inn i Schweigårdvei. Følg veien rett frem før du tar til høyre inn i Idrettsveien og første til venstre inn i St. Olavs vei. Ta så første til venstre inn i Fredrik Stangs vei, deretter første til venstre inn i Johan Sverdrups vei og til sist første til høyre inn i Marcus Thranes vei. Marcus Thranes vei 2 ligger da på høyre side i enden av rekken.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

IF, Polisenummer: 8938736

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.