/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Nordnesveien 64
Prisantydning: 1.790.000,-
Primærrom: 23 m²
Bruksareal: 23 m²
Tomt: 107 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1890

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.790.000,-
Fellesutgifter: 480,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

  • 25.02 Kl: 14:00 - 15:00

Beskrivelse av boligen

Nordnes - Flott 1-roms med stor sovealkove i sjarmerende og attraktiv gate - Oppgradert 2006 - Varmepumpe - God og arealeffektiv planløsning.

Standard

Leiligheten ble bygget om/pusset opp i 2006 og framstår pen og moderne. Gjennomgående for leiligheten er lyse overflater og parkett på gulv, med naturlig unntak av det helflisede badet. Gulvene ble slipt i 2015. Man kan også glede seg over varmekabler i alle gulv.

Entré:
Inn i leiligheten kommer man til en lys entré med plass for oppheng av yttertøy.

Stue/Kjøkken:
I stuen er det også montert varmepumpe som gir god varme og er kostnadsbesparende.

Kjøkkenarealet har en innredning med hvite, profilerte fronter og heltre benkeplate. Her er det ellers utstyrt med integrert ovn og platetopp samt ventilator med kullfilter.

Bad/wc:
Leiligheten har et helflist bad på 3 kvm med toalett, vask med underskap, dusjhjørne, avtrekk i vegg, samt lys over speil. Det er opplegg for vaskemaskin på badet.

Sovealkove:
Praktisk sovealkove med rom for dobbelseng og medfølgende garderobeskap.

Forøvrig har man god lagringsplass i bod i samme etasje, like ved inngangsdøren til leiligheten.

Diverse: Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør, samt avløpsrør av plast. Stoppekran og fordelingsskap er plassert i sovealkove. Det er montert en 120 liters Oso varmtvannstank fra 2006 på bad. Sikringsskap er i felles gang og inneholder automatsikringer.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med varmepumpe i stue og varmekabler i hele leiligheten. Eier opplyser at det var service på pumpen i 2016.

Parkering

Boligsoneparkering (sone 5) etter gjeldene bestemmelser i området. Sonekort koster for tiden kr. 2.400,- pr. halvår, som tilsvarer kr. 400,- pr. måned. Kortet gjelder hele døgnet på reserverte plasser for beboere.

Adkomst

Fra Torgallmenningen følger man Markeveien rett frem og over i Klostergaten. Klostergaten leder videre inn i Haugeveien som følges videre rett frem ett stykke før man tar til høyre gjennom Margaretstredet og deretter første vei til venstre inn Nordnesveien. Nordnesveien 64 ligger på venstre side av veien. Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

If, Polisenummer: SP745416.5.1

Ansvarlig megler

Megler

Visning

  • 25.02 Kl: 14:00 - 15:00