/
Tilbake

Fakta om boligen

Landås

Adresse: Landåsveien 9
Prisantydning: 890.000,-
Primærrom: 47 m²
Bruksareal: 50 m²
Tomt: 552 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1950
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 890.000,-
Fellesutgifter: 8.505,-
Fellesgjeld: 942.580,-
Samlet pris: 1.832.580,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Landås - Meget pen 2-roms leilighet med stor terrasse - Stille og rolig beliggenhet - Egen inngang

Standard

Bygningen ble i 2003 ombygget til leiligheter og har siden den gang vært godt vedlikeholdt. Det kan nevnes at det i 2017 ble bygget tak over ytterdør og at vifte på bad ble skiftet ut.

Entré:
Inn i leiligheten kommer man til en lys entré med fliser på gulv og varmekabler. Varmekabler er gjennomgående for hele leiligheten med unntak av boden. I entréen er det laget til en praktisk nisje for yttertøy og sko samt at det vil være rom for å sette inn ulike løsninger for ytterligere klesoppbevaring.

Stue/Kjøkken:
Entréen ledere videre inn i stuen som enkelt kan møbleres med salongmøbler og spisestuebord. Her er det hvitmalte vegger og parkett på gulv i likhet med kjøkken og soverom. Stuen vender ut mot en stor og hyggelig uteplass. I følge selger er det gitt tillatelse fra borettslaget om at denne leiligheten skal ha eksklusiv bruksrett til dette utearealet. Uteplassen er pent opparbeidet med treterrasse, belegningsstein, plen og skillevegg mot nabo.

Kjøkkenarealet ligger delvis avgrenset fra stuen og har en hvit, høyglans innredning med slette fronter og benkeplate av heltre. Mellom over- og underskap er det lagt fliser som gjør det enkelt å holde rent. Langs den ene veggen er det laget til en praktisk barløsning med spiseplass. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrert ovn, nedfelt platestopp samt frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap med frys i børstet stål. Eier opplyser at komfyr ble skiftet i 2017.

Bod:
Fra kjøkkenet er det tilkomst til en praktisk bod med hylleplass på ca. 3 kvm. som utgjør god lagringsplass for alt det man ikke ønsker å ha fremme i hverdagen. Forøvrig har man også god lagringsplass i utvendig bod.

Bad/wc:
Badet er helfliset i en klassisk sort og hvit utførelse med varmekabler i gulv. Her er det valgt en dobbel glasservant med hylle, veggheng toalett med skjult sisterne og dusjhjørne med glassbyggerstein. Badet rommer også et høyskap samt at det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Lyst og svalt soverom med plass til dobbeltseng. Stor, integrert skyvedørsgarderobe medfølger.

Diverse:
Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør, samt avløpsrør av plast. Stoppekran og fordelingsskap er plassert på bad bak vaskemaskin. Det er montert en 120 liters varmtvannstank i hjørne på kjøkken. Eier opplyser at tanken ble montert i 2017. Sikringsskap er lokalisert i bod og inneholder automatsikringer.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med varmekabler i hele leiligheten foruten i boden.

Parkering

Borettslaget har plass til 2 biler på egen eiendom, som disponeres etter 1. mann til møllen prinsippet. Forøvrig parkering i gate etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra sentrum, kjør mot Haukeland Sykehus og videre på Nattlandsveien. Like før bakketoppen tar man til venstre inn i Landåsveien. Landåsveien 9 ligger på høyre side av veien.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Tryg Forsikring
Polisenummer: 6602282

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.