/
Tilbake

Fakta om boligen

Åsane

Adresse: Åsane Senter 54 A
Prisantydning: 2.900.000,-
Primærrom: 54 m²
Bruksareal: 57 m²
Tomt: 2562 m²
Eieform: Borettslag
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 2009
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.900.000,-
Fellesutgifter: 2.683,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

  • 21.03 Kl: 17:30 - 18:30

Beskrivelse av boligen

Åsane Senter - Lys og lekker 2-roms hjørneleilighet i bygg fra 2009 - Solrik balkong på 12 kvm - Heis - Garasje - Ingen fellesgjeld - Meget god beliggenhet i Borettslaget.

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling v/Beate Bøe Kalsaas har gleden av å presentere Åsane Senter 54 A!

Bygget stod ferdig i 2009 og her kan man glede seg over gode tekniske løsninger og moderne kvaliteter. Leiligheten disponerer en fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg og herfra tar heisen deg opp i 3. etasje hvor leiligheten har en høy og fri beliggenhet. Fra 3. etasje er det også utgang til en stor, felles takterrasse med gode solforhold og fin utsikt. Gjennomgående for leiligheten er nymalte overflater og parkett på gulv med naturlig unntak av det helflisede badet.

Entré/stue/kjøkken:
Inn i leiligheten kommer man til entré, stue og kjøkken som er inndelt i tre "soner". Arealet er L-formet, slik at entréen ikke er synlig fra stuen. Entréarealet er praktisk innredet med nisje for oppheng av klær. Her er det montert callinganlegg med video som enkelt slipper venner og kjente inn.

Stuedelen preges av store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Herfra har man flott utsikt over nærområdet og mot fjellene rundt. Stuen kan det enkelt innredes med salongmøbler og spisestuebord som gir en fin avgrensning til kjøkken. Fra stuen er det også utgang til en solrik, sydvendt altan på 11,8 kvm. Altanen er overbygget og har rekkverk med glassfront.

Kjøkkenet er god utnyttet og har rikelig med skap- og benkeplass. Her er det valgt hvite, profilerte fronter og grå, laminert benkeplate. Mellom over- og underskap er det fliser som gjør det enkelt å holde rent. Forøvrig er kjøkkenet utstyrt med frittstående hvitevarer som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin som følger leiligheten.


Bad/wc:
Badet er helfliset i en klassisk grå og hvit utførelse med varmekabler i gulv. Av innredning er det valgt hvitt baderomsmøbel med nedfelt servant og overskap, vegghengt toalett med skjult sisterne og dusjhjørne. Det er også opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom:
Soverommet er av meget god størrelse og kan enkelt innredes med dobbeltseng, rommet er utstyrt med to garderobeskap som medfølger handelen. Leiligheten var opprinnelig tiltenkt to soverom og den kan med enkle grep omgjøres til en tre-roms.

Innvendig bod:
Fra stuen er det tilkomst til en bod med flere bruksmuligheter. Her er det i dag innredet med garderobeskap og kontorpult. Forøvrig er det god lagringsplass i sportsbod på 4,5 kvm. i felles kjeller.

Generelt:
Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør, samt avløpsrør av plast. Vannfordelingsskap er plassert på bad. Det er installert et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leiligheten. Det er installert et seriekoblet brannvarslingsanlegg og boligsprinkleranlegg i bygningen. Varmtvannstank og varmegjennvinningsenhet er plassert i skap i entré.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med to panelovner i stue, samt varmekabler i gulv på bad. Det er også installert et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leiligheten. Sikringsskap er plassert i entréen og inneholder automatsikringer.

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum følger man motorveien mot Åsane og tar av til høyre ved skilting mot Åsane Senter. I første rundkjøring tar man av ved første avkjøring til høyre og det samme gjør man i neste rundkjøring. Følg veien rett frem og ta inn til venstre ved Power. Åsane Senter 54 A ligger i samme bygg som Power og har inngang mot Åsane Nye Kirke.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

  • 21.03 Kl: 17:30 - 18:30