/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Klostergaten 24
Prisantydning: 2.490.000,-
Primærrom: 45 m²
Bruksareal: 47 m²
Tomt: 72 m²
Eieform: Borettslag
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1900
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.490.000,-
Fellesutgifter: 3.805,-
Fellesgjeld: 381.988,-
Samlet pris: 2.871.988,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Nordnes - Lys, luftig og attraktiv 2-roms leilighet - Oppusset 2012 - Gode kvaliteter - Takhøyde på 2,90

Standard

Ditt Sted Eiendomsmegling ved Beate Bøe Kalsaas har gleden av å presentere Klostergaten 24!

Klostergaten 24 med tilhørende leiligheter ble pusset opp i 2012 og leiligheten har følgelig moderne kvaliteter hva gjelder utstyr og overflater. I 2017 ble flere overflater malt og innvendig preges leiligheten av meget god takhøyde, dype vinduskarmer samt god planløsning med åpne og luftige rom. På gulvet er det valgt en lekker enstavs eikeparkett og veggene er malt i lyse toner med innslag av dypere kontrastvegger. Man kan også glede seg over varmekabler i alle gulv foruten boden og ikke minst eget vaskerom. Sistnevnte er noe av det som gjør at denne leiligheten skiller seg ut i mengden av sentrumsleiligheter. Her kan man med andre ord pakke med seg tannbørsten og flytte rett inn!

Entré/bod:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og romslig entré med god plass til å henge fra seg. Entréens utforming bidrar til å gi en romslig følelse samtidig som den deler opp leilighetens øvrige rom på en naturlig og fin måte. Like innenfor entréen finner man en bod som fungerer ypperlig som walk-in-closet ved siden av å romme støvsuger og andre ting man ikke ønsker å ha fremme i hverdagen. Dørtelefon med åpner til gatedør slipper enkelt venner og kjente inn.

Kjøkken/Stue:
Videre inn kommer man til stuen og kjøkkenet. Her kan man enkelt innrede med både salongmøbler og spisestuebord. Den gode takhøyden og de dype karmene gjør dette til et rom man vil trives i!

Den åpne kjøkkenløsning gjør det enkelt å underholde gjestene samtidig som maten lages. Kjøkkensonen er innredet med et kjøkken fra Kvik og utstyrt med integrerte hvitevarer fra Siemens. Her er det valgt hvite, slette fronter med grå laminert benkeplate.

Bad/wc:
Badet er helfliset i en klassisk og moderne hvit utførelse. Her er det videre innredet med hvitt baderomsmøbel med skuffeløsning og nedfelt servant, speil, vegghengt toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører for plassbesparelse. Leilighetens plassering gjør at badet ligger i en høy første etasje som vender ut mot en usjenert bakgård. Her kan man altså ha vinduet åpent når det måtte passe.

Vaskerom:
Vegg i vegg med badet finner man vaskerommet. Et rom man ikke visste at man hadde behov for, men som man ikke kan leve ut når man er vant til det! Her er innredet med fliser på gulv og en praktisk hylleløsning som gjør det enkelt å ha orden. Vaskemaskin fra 2018 vil medfølge handelen.

Soverom:
Soverommet er lyst og svalt og ligger i likhet med badet, i en høy første etasje. Her vil det kunne innredes med seng og skap. Fra soverommet har man utgang til en hyggelig balkong på ca. 1,2 kvm. hvor man kan nyte morgenkaffen!

Forøvrig har leiligheten forøvrig god lagringsplass i to boder i borettslagets felles kjeller.

Generelt:
Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør, samt avløpsrør av plast. Stoppekran og fordelingsskap er plassert på bad. På vaskerommet er det montert en 120 liters Oso varmtvannstank fra 2011. Sikringsskap er lokalisert i gang og inneholder jordfeilautomater. Det er installert et seriekoblet brannvarslingsanlegg samt boligsprinkleranlegg i bygningen.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med varmekabler i hele leiligheten foruten i boden, samt panelovn i stue.

Parkering

Boligsoneparkering (sone 5) etter gjeldene bestemmelser i området. Sonekort koster for tiden kr. 2.400,- pr. halvår, som tilsvarer kr. 400,- pr. måned. Kortet gjelder hele døgnet på reserverte plasser for beboere.

Ellers har man kort gangavstand til Klostergarasjen og Q-park samt parkometerplasser i området.

Adkomst

Fra Torgallmenningen følger man Markeveien over Smørsbroen og over i Klostergaten. Klostergaten 24 ligger i toppen av bakken på venstre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted Eiendomsmegling ved annonsert visning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.