/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Gørbitz gate 14
Prisantydning: 1.400.000,-
Primærrom: 33 m²
Bruksareal: 33 m²
Tomt: 120 m²
Eieform: Aksje
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1898
Soverom: 2

Prisdetaljer

Prisantydning: 1.400.000,-
Fellesutgifter: 4.698,-
Fellesgjeld: 846.679,-
Samlet pris: 2.246.679,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sandviken - Lys og attraktiv 3(2)-roms som er meget arealeffektiv - God standard - Innflyttningsklar - Stille og rolig gate

Standard

STUE:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og romslig stue med parkett på gulv. God takhøyde og store vindusflater sikrer rikelig med naturlig dagslys. Stuen kan enkelt innredes med salongmøbler og et spisestuebord. Like ved inngangsdøren er det laget til en praktisk skapløsning med speil.

KJØKKEN:
Delvis avgrenset fra stuen ligger kjøkkenet, noe som bidrar til å gi en romslig følelse. Kjøkkenet er innredet med hvite profilerte fronter og sort benkeplate. Mellom over- og underskap er det lagt sorte fliser som gjør det enkelt å holde rent. Hvitevarer som inkluderer kjøleskap i stål med frys, komfyr og oppvaskmaskin vil medfølge.


SOVEROM:
Leiligheten ett lyst og svalt soverom som enkelt kan innredes med seng og medfølgende garderobeskap. Vegg i vegg er det et disponibelt rom som nåværende eier har benyttet som soverom. Her vil man kunne innrede med seng og skap/kommode.

BAD/WC:
Badet er helfliset i en klassisk sort og hvit utførelse. Her er det praktisk utstyrt med hvitt baderomsmøbel med nedfelt servant og speil, toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. For ekstra lagringsplass er det satt inn vegghengte skap. Vaskemaskin kan medfølge etter avtale.

Felles uteplass på ca. 19 kvm som er skjermet for innsyn og er tilbaketrukket fra gaten. Her kan man benytte felles grill og hagemøbler.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming med panelovn i stue, samt varmekabler i gulv på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende regler. I området er det boligsoneparkering. Sonekort koster for tiden kr. 2.400,- pr. halvår, som tilsvarer kr. 400,- pr. måned. Kortet gjelder hele døgnet på reserverte plasser for beboere.

Aksjelaget har en parkeringsplass, denne kan benyttes i korte perioder. Nåværende eier har montert utvendig kontakt for lading av elbil.

Adkomst

Fra sentrum kjører man mot Sandviken Kirke. Følg forbi Sandviken Brannstasjon, og hold veien ned mot venstre. Kjør til høyre i bunnen av bakken, og ta så til høyre igjen, inn i Gørbitz gate. Leiligheten ligger på venstre side.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.