/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Grønnevollen 7
Prisantydning: 4.950.000,-
Primærrom: 84 m²
Bruksareal: 84 m²
Tomt: 163 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1900
Soverom: 3

Prisdetaljer

Prisantydning: 4.950.000,-
Fellesutgifter: 1.500,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Sentrum - Attraktiv 4-roms toppleilighet over 2 plan - To vestvendte terrasser - Gode kvaliteter - Bygg pusset opp i 2009

Standard

Leiligheten i Grønnevollen 7 er en lekker toppleilighet over to plan, hvor man kan glede seg over blant annet moderne overflater, to terrasser og en enkel hverdag med kort avstand til det meste man skulle ha behov for. I perioden mellom 2006 og 2010 ble bygget pusset opp hvor det blant annet ble satt inn nytt elektrisk anlegg, ny isolasjon, nye innvendig vegger og tak samt etasjeskillere. Det ble også lagt nye el inntak og nytt rørinntak inn til bygget. I samme periode ble det laget til en ny kjeller med bodplass.

2. ETASJE:
Stue/kjøkken:
Inn i leiligheten kommer man til stue med åpen kjøkkenløsning. Like innenfor døren er det god plass til yttertøy i garderobeskap og dørtelefon med åpner for gatedør slipper enkelt venner og bekjente inn. Stuen har god takhøyde og det er god plass til både spisestuebord og salongmøbler. I taket er det ustrakt bruk at spotter og på gulvet er det i likhet med de øvrige rommene i boligen, eikeparkett. I stuen er det bruksslitasje på gulvet.

Kjøkkensonen er pent innredet med spesialtilpasset kjøkken fra 2008, med slette fronter og lys benkeplate av Corian. Mellom benkeplate og overskap er satt inn en glassplate som gjør det enkelt å holde rent. Kjøkkenet er videre utstyrt med integrerte hvitevarer som inkluderer kjøleskap, oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Platetopp og oppvaskmaskin er fra Siemens.

Fra stuen er det utgang til en koselig, vestvendt terrasse på 10 kvm med gode solforhold. Terrassen er hellebelagt og her vil det være rom for å sette ut hagemøbler.

Soverom:
Hovedsoverommet er romslig og vil enkelt kunne innredes med dobbeltseng og medfølgende garderobeskap. Fra dette soverommet er det også direkte utgang til terrassen.

WC:
Like ved soverommet er det laget til et pent gjestetoalett, utstyrt med vegghengt toalett og servantmøbel. Toalettet er helfliset.

3. ETASJE:
Opp i tredje etasje kommer man til en gang/trapperom med tilkomst til en praktisk bod med god lagringsplass. Nåværende eier har også benyttet dette arealet til en tørketrommel.

To soverom:
Denne etasjen rommer også ytterligere to soverom. Det største av de to er av meget god størrelse og vil romme dobbeltseng og medfølgende garderobeskap. På det andre soverommet vil det være mulig å plassere en liten dobbeltseng. Herfra er det utgang til en vestvendt terrasse på ca 5,6 kvm med gode solforhold.

Bad/wc:
Badet fremstår som moderne og lekkert med en delvis fliset løsning. Her er det valgt kvaliteter som 60*60 fliser og badet er ellers utstyrt med ekstra bredt servantmøbel, vegghengt toalett og innfliset badekar. I servantmøbelet er det opplegg for å sette inn vaskemaskin.

GENERELT:
I leiligheten er det moderne, tekniske løsninger som vannbåren gulvvarme på bad og i stue, radiatorer tilkoblet sentralvarme og sprinkleranlegg.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med radiator tilkoblet sentralvarmeanlegg og vannbåren gulvvarme på bad.

Parkering

Soneparkering (sone 1) etter gjeldene bestemmelser i området. Sonekort koster for tiden kr. 2.400,- pr. halvår, som tilsvarer kr. 400,- pr. måned. Kortet gjelder hele døgnet på reserverte plasser for beboere. Forøvrig flere parkeringshus i området; Bygarasjen, Klostergarasjen, CityPark og GriegPark.

Adkomst

Med Bybanen/Til fots:
Gå av på stoppet "Nonneseter" og følg Kaigaten i retning sentrum. Like ved Lille Lungegårdsvann tar man til høyre inn Fjæregaten og deretter til venstre inn i Grønnevollen. Grønnevollen 7 ligger da på venstre side av gaten.

Kjører man til visning vil nærmeste parkering være i Bygarasjen like ved.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.