/
Tilbake

Fakta om boligen

Sentrum

Adresse: Inndalsveien 99
Prisantydning: 2.450.000,-
Primærrom: 44 m²
Bruksareal: 48 m²
Tomt: 480 m²
Eieform: Eierseksjon
Energimerking: G
Boligtype: Leilighet
Byggeår: 1937
Soverom: 1

Prisdetaljer

Prisantydning: 2.450.000,-
Fellesutgifter: 700,-

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.

Beskrivelse av boligen

Solgt - Ved Høyskolen - Strøken og påkostet 2-roms selveierleilighet med stor terrasse - Nyoppusset 2013 - Egen inngang - BØR SEES!

Standard

Pen leilighet med sentral beliggenhet i Inndalsveien 99. Leiligheten ble bygget ny i 2012 hvor alt ar arbeid er gjort av fagfolk. Her kan man glede seg over helfliset bad, kjøkken med integrerte hvitevarer, vedovn i stue, lyse, moderne overflater og et hyggelig uteområde. Yttertaket ble skiftet i 2002 og fasaden har jevnlig vært vedlikeholdt.

Gulvene i leiligheten er belagt med parkett, skifer, samt fliser og alle gulv har varmekabler. Samtlige vegger i leiligheten ble malt i 2017/2018 og himlingene ble platet i 2012 og sist malt i 2017.

Leiligheten har egen, separat inngang omkranset av et nydelig uteområde. Her er det opparbeidet med en flott markterrasse på 27 kvm med gode solforhold.
Terrassen er belagt med 5" terrassebord og ble beiset i mai 2018.

Entré:
Inn i leiligheten kommer man til en lys og romslig entré med tilhørende bod/garderobe. Her er det god plass til yttertøy og sko i medfølgende garderobeskap og oppheng.

Stue/Kjøkken:
Videre inn kommer man til stuen som enkelt kan møbleres med sofamøbler og spiseplass. På dagtid kan man glede seg over store vinduflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp og på kvelden setter vedovnen den rette stemningen! Kjøkkenarealet er pent innredet med moderne overflater og integrerte hvitevarer som inkluderer komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Leiligheten har et Ikea-kjøkken med brune, slette fronter, svart, laminert benkeplate, stålvask med skyllekum og avrenningsbrett, fliser over disk, ventilator, samt innebygget komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap.

Bad/wc:
Lekkert, helfliset bad med varmekabler i gulv. Badet ble som tidligere nevnt bygget nytt i 2012 og dokumentasjon kan fremvises. Badet er utstyrt med et romslig dusjhjørne, vegghengt toalett og hvitt baderomsmøbel med overskap og speil. Blandebatteri i dusj og garnityr ble skiftet i mai 2018.

Soverom:
Lyst og svalt soverom med god plass til dobbeltseng og medfølgende garderobeskap. Fra soverommet er det tilkomst til et praktisk vaskerom samt dør til fellesareal med boder.

Generelt: Leiligheten har vannrør av type rør-i-rør, samt avløpsrør av plast. Stoppekran og fordelingsskap er plassert på vaskerom. Det er montert en 198 liters Oso varmtvannstank fra 2012 på vaskerom. Sikringsskap er lokalisert i kjellergang og inneholder jordfeilautomater.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med en vedovn i stue. Forøvrig elektrisk oppvarming med varmekabler i alle gulv med termostater på alle rom.

Parkering

Soneparkering (sone 29) etter gjeldene bestemmelser i området. Sonekort koster for tiden kr. 1.800,- pr. halvår. Kortet gjelder hele døgnet på reserverte plasser for beboere.

Adkomst

Fra Bergen Sentrum kjører man mot Fjøsanger. I rundkjøringen ved Dominos (Tidl. Dolly Dimples) tar man av til venstre inn i Minde Allé. Følg veien rett frem til du kommer til rundkjøringen ved Rema 1000, hvor du tar av ved 3. avkjørsel. Følg Bybanelinjen nedover til du kommer til Inndalsveien 99 som ligger på venstre side av veien, like forbi Bunnpris Hope.

For de som foretrekker kollektiv transport, kan man benytte bybanen og gå av på Wergeland Bybanestopp eller Brann Stadion.

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Ditt Sted ved annonsert fellesvisning.

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 81066677

Ansvarlig megler

Megler

Visning

Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt megler.